girov intersectie 04Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Constantin Iacoban, a făcut, marţi, 10 noiembrie, o vizită, la Girov, la intersecţia dintre DN 15D Piatra Neamţ – Roman cu DJ 156A Roznov – Dobreni, loc în care vor fi montate noi limitatoare de viteză, în speranţa că participanţii la trafic vor ţine cont de ele şi se va reduce numărul de accidente din acea zonă.

Preşedintele CJ a mers la faţa locului cu şeful Secţiei Drumuri Naţionale Piatra Neamţ, Stejărel Spiridonescu, cu care s-a pus de acord asupra măsurilor ce se impun, pentru fluidizarea circulaţiei şi scăderea incidentelor rutiere.

“Locul acesta este unul în care au avut loc multe incidente, pentru că participanţii la trafic nu respectă indicatoarele rutiere. Am venit însoţit de domnul director Stejărel Spiridonescu, pentru că este specialist în domeniu şi am vrut să alegem cea mai bună soluţie pentru a nu mai apărea probleme cu participanţii la trafic. Cele două drumuri care se intersectează au marcaje transversale, benzi rezonatoare, care îi atenţionează pe conducătorii auto că trebuie să reducă viteza, dar, din păcate, de multe ori sunt neglijate şi se produc accidente. Aşa că vom introduce şicane – noi semnalizatoare – care să îi oblige pe şoferi să reducă viteza, pentru că vor avea de depăşit nişte denivelări. Toate aceste marcaje se vor face cu avizul Poliţiei Rutiere, chiar dacă vor fi realizate de către Consiliul Judeţean”, a declarat Constantin Iacoban, preedinte al Consiliului Judeţean Neamţ. (ZCH NEWS)

Articolul precedentTragedia “Colectiv”: 50 de persoane au decedat! 24 de persoane în stare critică și gravă!
Articolul următorGrigore Caraza, omagiu la un an de la deces
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.