0:00

Cosmin Ştefan Caşcaval, Andrei Asănache şi Sorin Costel Aldea, cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Măsura a fost dispusă ieri, 16 februarie, de magistraţii Tribunalului Bacău, pentru trafic de minori, proxenetism, viol, tâlhărie şi folosirea prostituţiei infantile.

Traficanţi de minori din Bacău, arestaţi preventiv / Victimă a fost o fetiţă de 13 ani!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPotrivit procurorilor DIICOT, primii doi „au recrutat o persoană vătămată minoră, în vârstă de 13 ani, cu care au întreținut relații sexuale prin constrângere, au deposedat-o prin violență de bijuteriile din aur, și, ulterior, au exploatat-o sexual, obligând-o să întrețină relații sexuale cu al treilea inculpat, însușindu-și suma obținută de la acesta din urmă. De asemenea, cei doi inculpați au încercat să continue exploatarea persoanei vătămate minore prin obligarea acesteia să întrețină relații sexuale cu alte persoane din municipiul Bacău”.

Traficanţi de minori din Bacău, arestaţi preventiv / Victimă a fost o fetiţă de 13 ani!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProcurorii DIICOT Bacău au efectuat trei percheziţii domiciliare la suspecţi, despre care se ştia că ar fi racolat-o pe fată şi ar fi obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu Aldea şi cu alţi băcăuani într-un apartament din localitate, pentru diferite sume de bani pe care şi i-au însuşit. În urma perchezițiilor, au fost ridicate mijloace materiale de probă, iar cei trei tineri au fost audiaţi la sediul DIICOT Bacău. În primă fază, procurorii au dispus reținerea lor, pentru 24 de ore, ieri, aceştia fiind prezentaţi magistraţilor Tribunalului Bacău cu propunerea de arestare preventivă. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, Inspectoratului Județean de Poliție Bacău, luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Covasna și jandarmilor din cadrul IPJ Bacău. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. În cadrul audierilor, persoana vătămată a beneficiat de consiliere psihologică, precum și de toate drepturile și măsurile de protecție prevăzute de Codul de Procedură Penală. (Angela CROITORU)

Articolul precedentSalvamontiştii nemţeni i-au coborât în Durău pe cei doi ieşeni
Articolul următorConcurență în Neamț: 64 profesori înscriși pe 52 funcții de conducere de școli susțin testul scris vineri, 18 februarie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.