0:00

Traficant de droguri condamnat 14 ani, reţinut la Albiţa, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiști de frontieră de la Albița (Vaslui) au reţinut, joi, 29 septembrie, un cetățean din Republica Moldova, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 14 ani pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

“În jurul orei 4:00, s-a prezentat, pentru a intra în țară, călătorind ca pasager într-un autocar înmatriculat în România, cetățeanul din Republica Moldova Ghenadie A., în vârstă de 41 de ani. Polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă Interpol conform căreia, începând cu data de 27.05.2016, Ghenadie A. este căutat de autoritățile din Republica Moldova, pentru arestare, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 14 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri pe teritoriul acestui stat”, a declarat inspector principal Irina Mirică, purtător de cuvânt al STPF Vaslui.

Bărbatul a fost predat autorităților de frontieră din Republica Moldova, în vederea luării măsurilor legale ce se impun. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDeconturi de 11 milioane de lei pentru nemțenii care s-au tratat în străinătate
Articolul următorOlandezi cadorisiți de primarul Daniel Harpa cu titluri și distincții
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.