0:00

Top 4 reguli atunci când joci online, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCazinourile online nu mai sunt demult o enigmă pentru majoritatea jucătorilor de cazino. În prezent ai foarte mulți operatori de jocuri de noroc online din care să alegi. Fiecare dintre aceștia oferă anumite avantaje și oferte de jocuri diferite. Este esențial să alegi un cazino online care se potrivește nevoilor tale. O să îți prezint 4 reguli pe care să le urmezi atunci când joci online.

1.      Alege cazinoul potrivit pentru tine

Fiecare cazino are puncte tari și puncte slabe. Pentru unii jucători aceste puncte slabe nu reprezintă un interes deoarece nu îi afectează. Este bine să alegi un cazino care oferă o gamă cât mai largă de jocuri pentru a avea cât mai multe opțiuni. De asemenea, dacă ești un jucător care preferă cazinoul live, atunci cu siguranță vei dori să alegi un cazino care să stea bine la acest capitol.

Există cazinouri online care oferă o gamă foarte largă de sloturi, dar care stau prost la capitolul live și există cazinouri care stau bine la capitolul live, dar stau mai prost pe celelalte. Pe lângă oferta de jocuri, bonusurile reprezintă un criteriu de departajare în prezent pentru jucători când vine vorba de cazinouri online. Bonusurile reprezintă șanse de câștig extra pentru jucători, iar din acest motiv este bine să alegi un cazino online care stă bine la acest capitol. Aici poți găsi frecvent rotiri gratuite Netbet cazino.

2.      Nu juca mai mult decât îți permiți

Aceasta este una dintre regulile de aur care se aplică în cazul oricărui tip de joc de noroc. Money managementul reprezintă baza care face diferența între plăcerea de a juca și situațiile neplăcute. Este foarte ușor să te lași dus de val când joci la cazino și asta ți-o poate spune orice jucător.

Este esențial, în schimb, să îți setezi o limită de pierdere și de câștig pentru a deține controlul asupra situației. Nu depăși niciodată limitele pe care ți le-ai stabilit. Dacă ai o zi în care nu prea ai noroc, alege să te oprești și să joci în altă zi. La fel se aplică și când ai câștigat cât ți-ai propus sau mai mult. Nu poți câștiga continuu, iar atunci când câștigi este bine să te oprești cât ești încă pe profit.

3.      Alege cazinourile sigure

Este foarte important ca atunci când joci la un cazino online să alegi unul care este licențiat și sigur. Pentru ca un cazino să fie legal în România, acesta trebuie să dețină o licență furnizată de ONJN. ONJN se ocupă cu reglementarea și monitorizarea pieței de jocuri de noroc din România. În acest sens, un cazino licențiat de către ONJN este 100% sigur. De asemenea, este indicat să cauți câteva păreri ale utilizatorilor pe internet despre cazinoul la care vrei să joci înainte de juca pentru a vedea dacă aceștia au întâmpinat anumite probleme.

4.      Folosește o strategie

Fie că vorbim despre pariuri online sau despre cazinouri online, este esențial să folosești o strategie. Există strategii care se aplică la aproape orice joc de noroc, precum este Martingale. Folosirea unei strategii este foarte importantă deoarece așa poți să îți atingi targetul stabilit mult mai ușor. Testează mai multe strategii pentru a vedea care ți se potrivește.

Articolul precedentSiguranța online în „Săptămâna prevenirii criminalității”
Articolul următorAjutor de 700 de lei în iulie pentru pensionarii cu venituri de până la 2000 de lei
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.