0:00

Primele rezultate la proba scrisă din concursul de ocupare a posturilor didactice  vacante sau rezervate au fost afișate marţi, 17 iulie. În Neamț, din cei 600 de candidați înscriși, 489 au susținut proba scrisă, unul a fost eliminat, fiindcă a intrat în sala de examen fără a preda telefonul mobil și 4 candidați au obținut nota 10, potrivit Inspectoratului Școlar Judeţean (ISJ) Neamț.

Titularizare 2018: Patru candidați cu note de 10 și alți 75 cu note sub 5, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNota maximă a fost obținută de doi candidați fără vechime, de un suplinitor din învățâmântul primar cu un an vechime și de un cadru didactic cu 22 de ani vechime. Potrivit datelor publicate de Ministerul Educației Naționale, cei patru candidați de nota 10 sunt Cristina Mihaela Toader, din Roman, care s-a înscris pentru disciplina asistent medical generalist-maiștri instructori, Cristina Susanu, din comuna Săbăoani, la disciplina religie romano-catolică, Ramona Apetrei, din comuna Ruginoasa, pentru institutor în grădiniță de copii și Andreea Ioana Blaj, din comuna Cordun, pentru institutor în învățământul primar.

Primele rezultate din Neamț arată că s-au obținut 255 note peste 7 (candidați care au șansă la titularizare), alți 158 de candidați au obținut note între 5 și 7 (care le dau șanse pentru a fi suplinitori), iar 75 de candidați au note sub 5. Contestațiile se depun la IȘJ Neamț astăzi până la ora 15:00. Rezultatele finale se publică în data de 24 iulie.

Titularizare 2018: Patru candidați cu note de 10 și alți 75 cu note sub 5, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn Neamț sunt 61 de posturi titularizabile. Pentru a fi titular, un candidat trebuie să fi obținut minim 7 la proba scrisă și tot atât la proba practică sau la inspecția specială la clasă. Ca suplinitor este nevoie de minim nota 5 la scris și la proba practică sau la inspecție. Repartizarea pe posturile didactice de predare vacante existente pentru angajare pe perioadă nedeterminată se va face în ședința publică a IȘJ Neamț din ziua de 25 iulie. Rezultatele înainte de contestaţii – AICI. (C.I.)

Articolul precedentBărbatul care s-a aruncat de pe Spitalul Vechi îşi vizitase soția
Articolul următorDouă familii intoxicate cu ciuperci culese din pădure
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.