Bărbatul care s-a aruncat de pe Spitalul Vechi îşi vizitase soția, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBărbatul, care s-a aruncat de pe Spitalul Vechi venise de dimineață să-și vadă soția, internată în Compartimentul de îngrijiri paliative, aflată în ultimul stadiu al unei boli grave. „Am aflat la raportul de gardă, în jurul orei 7:15, despre faptul că aparținătorul unei paciente internată pe secţia de îngrijiri paliative ar fi căzut, se pare, de la unul din etajele superioare ale Spitalului Vechi. A fost dus la UPU, resuscitat o oră și jumătate, dar nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul”, a declarat dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, managerul interimar al spitalului.

Personalul din spitalul vechi spune că ieșirile laterale spre balcoane sunt blocate la etajele 2, 3 și 4, iar accesul de la etajul 3, unde este Compartimentul de îngrijiri paliative, se poate face doar prin cabinetul asistenților medicali, dar nu pentru pacienți sau aparținători. Bărbatul ar fi întrebat și la etajul 4 unde este ieșirea. Se pare că în cele din urmă a găsit deschis podul și a urcat pe spital, de unde s-a aruncat, în zona laterală pe unde se intră la dializă. Pe acoperiș s-ar fi găsit urme. O echipă de polițiști criminaliști a început cercetările în spital.

Bărbatul care s-a aruncat de pe Spitalul Vechi îşi vizitase soția, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCadrele medicale mai vechi spun că bărbatul a fost asistent medical în laboratorul spitalului, pensionat acum vreo 20 de ani. Soția lui a fost secretară la Direcția de Sănătate Publică până pe la începutul anilor `90. Medicii, care erau rezidenți pe atunci, își amintesc de doamna secretară care era o femeie foarte blândă și calmă. (C.I.)

Articolul precedentFOTO Un bărbat s-a aruncat de pe Spitalul Județean Neamț
Articolul următorTitularizare 2018: Patru candidați cu note de 10 și alți 75 cu note sub 5
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.