Polițiștii din Bacău au confiscat, marţi, 6 februarie, 2.500 de pachete de țigări de contrabandă, de la doi bărbați, de 31 și 32 de ani, depistați în trafic. Aceștia au fost reținuți, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Bacău.

Ţigări de contrabandă descoperite în trafic, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au oprit pentru control, pe D.N. 2, un autoturism, în care se aflau doi bărbați, de 31 și 32 de ani, din Botoșani. În urma controlului, polițiștii au găsit în interior 50.000 de țigarete, netimbrate și fără documente de proveniență. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău. Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei în cauză au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței cu propuneri legale”, potrivit sursei citate.

Ţigări de contrabandă descoperite în trafic, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiA fost întocmit dosar penal „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de țigarete”, mai precizează IPJ Bacău. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAccidente pe pârtie: fracturi, traumatisme și plăgi
Articolul următorBAC-ul pentru olimpici în perioada 10-25 mai 2018
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.