Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) anunţă că sesiunea specială a examenului național de bacalaureat, dedicată componenților loturilor olimpice, se va desfășura, în perioada 10-25 mai 2018, şi va fi organizată de Inspectoratul Școlar Județean Prahova. Comisia județeană va nominaliza ulterior unitățile de învățământ care vor găzdui centrele de examen și de evaluare pentru această sesiune specială.

BAC-ul pentru olimpici în perioada 10-25 mai 2018, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎnscrierea candidaților va avea loc în zilele de 10 și 11 mai. Probele de evaluare a competențelor se vor desfășura astfel: 14-15 mai (evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română/limba maternă), 16 mai (evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională), respectiv 17-18 mai (evaluarea competențelor digitale).

„Probele scrise au următorul calendar: 21 mai (Limba și literatura română), 22 mai (proba obligatorie a profilului), 23 mai (proba la alegere a profilului și specializării) și 24 mai (limba și literatura maternă). Afișarea primelor rezultate, la sediul unității de învățământ care va găzdui această sesiune specială, este prevăzută pentru data de 24 mai (până la ora 18:00), depunerea contestațiilor fiind programată în cursul aceleiași zile (18:00-20:00). În data de 25 mai, vor fi soluționate contestațiile și afișate rezultatele finale”, precizează MEN, într-un comunicat de presă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentŢigări de contrabandă descoperite în trafic
Articolul următorA vrut să salveze o femeie de soțul bătăuș, și-a „încasat-o”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.