pietricica turism

Un bărbat de 45 de ani, din Roman, a fost bătut, în ziua de 6 februarie, în timp ce intervenea într-un conflict dintre un vecin și soția acestuia. Omul a văzut că femeie este bătută, pe casa scării blocului, și n-a putut rămâne indiferent. Numai că intervenția lui n-a fost deloc pe placul agresorului (un bărbat în vârstă de 47 de ani) care a renunțat la a-și lovi soția și s-a năpustit asupra vecinului.

“Anterior acestui conflict, agresorul fusese sancționat contravențional de polițiști, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, fiind preluat și condus la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Polițiștii au declanșat cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violenţă în familie, luând măsura reținerii bărbatului pe o perioadă de 24 ore”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Bătăușul a fost introdus în Arestul IPJ Neamț, iar astăzi, 7 februarie, va fi prezentat instanței, cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile. (C.M.)