Polițiștii, care se ocupă constant cu descurajarea contrabandei cu țigări, și-au extins aria de acoperire și în alte piețe ale orașului. În ziua de  6 septembrie, de exemplu, au descins în Piața Mărăței și în Piața Dărmănești.

Țigări abandonate în Piața Dărmănești, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Lucrătorii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în Piața Mărăței o femeie de 47 ani din Piatra Neamț, care, la vederea polițiștilor a încercat să ascundă 82 pachete cu țigarete, a căror proveniență nu a putut să o justifice. În aceeași zi, în Piața Dărmănești au fost găsite abandonate 12 pachete de țigarete”, a precizat agentul Georgiana  Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Țigări abandonate în Piața Dărmănești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiToate țigările au fost confiscate, iar polițiștii au întocmit două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. (C.M.)

Articolul precedentL3 CSM Ceahlăul-SC Oţelul Galaţi * Rădulescu: “Sperăm să facem un meci mare” * Bordieanu: “Suntem puşi la punct cu toate informaţiile necesare”
Articolul următor11 școli au nevoie de microbuze noi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.