CSM Ceahlăul Piatra Neamţ întâlnește sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 17:00, pe teren propriu, formația Suporter Club Oţelul Galaţi, probabil în cea mai importantă partidă a rundei a treia a Ligii a III-a, Seria I. Echipa din Piatra Neamţ are un moral excelent, după Victoria de la Lieşti (Galaţi), dar este şi conştientă de forţa adversarului.

„Noi am jucat din ce în ce mai bine în cele 3 meciuri de până acum. Ştim că partidele sunt, în continuare, grele şi foarte grele. Ne dorim să câştigăm cu Oţelul, poate şi cu Miroslava. Dar, trebuie să ne ştim şi limitele. Trebuie să înţelegem că jucăm cu echipe bune şi foarte bune, care au şi obiective. De exemplu, următoarele două meciuri sunt cu formaţii care îşi doresc promovarea. Vorbim de bugete, vorbim de lot, vorbim de experienţă. Oţelul Galaţi a câştigat campionatul naţional în urmă cu câţiva ani, oamenii din structura clubului au experienţă mare, sunt mulţi foşti jucători acolo, au jucători de nivelul Ligii I chiar în cadrul lotului. Săptămâna aceasta de pildă l-au înregimentat şi pe Iorga. De asemenea, Miroslava sunt picaţi din Liga a II-a, dintr-o comună puternică financiar, cu un nucleu bun de jucători. Noi am tras concluziile după prima etapă, am mers cu încredere la Lieşti, am jucat mult mai bine acolo, şi pe construcţie şi pe faza de finalizare, am avut şi şansă, şi am căpătat moral pentru meciul de sâmbătă. Ştim că va fi o partidă foarte dificilă, dar sperăm că vom fi foarte bine pregătiţi şi vom face un meci mare”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenorul principal al CSM Ceahlăul Piatra Neamţ. Tehnicianul a mai precizat că are şi ceva probleme de lot: Vali Rotaru este indisponibil, Marius Rusu are o contractură, iar Vlăduţ Andrieş se confruntă cu o problemă mai complicată la menisc, care ar putea impune intervenţie chirurgicală.

Adversarii sunt extrem de motivaţi, vor să promoveze şi, de aceea, nu îşi permit nici o greşeală şi afirmă că deţin toate informaţiile necesare despre formaţia de la Piatra Neamţ. „Ştim că ne aşteaptă un meci destul de dificil. Este o formaţie cu un moral foarte bun, după victoria de la Lieşti. Vrem să facem un meci foarte bun, să câştigăm şi să luăm toate cele trei puncte. CSM Ceahlăul este o echipă tânără, cu câţiva jucători cu experienţă, o echipă destul de tehnică. Avem ceva probleme de lot, dar nu aş vrea să ofer mai multe detalii. Ştim destul de multe despre adversar, am văzut şi meciuri de-ale lor, consider că suntem puşi la punct cu toate informaţiile necesare”, a precizat Stelian Bordieanu, antrenorul principal al formaţiei Suporter Club Oţelul Galaţi.

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ şi Suporter Club Oţelul Galaţi înaintea unui meci amical în noiembrie 2017

Vineri, 7 septembrie, sunt programate partidele: CSM Paşcani-CSM Râmnicu Sărat şi AFC Botoşani II-KSE Târgu Secuiesc, iar sâmbătă, 8 septembrie, vor avea loc meciurile: Sănătatea Darabani-Ştiinţa Miroslava, Gloria Buzău-Sporting Lieşti, Bucovina Rădăuţi-Metalul Buzău, Şomuz Fălticeni-CSM Roman şi CSM Focşani-Foresta Suceava.

CLASAMENT

1.Suporter Club Oţelul Galaţi22008-06
2.Gloria Buzău22006-26
3.Ştiinţa Miroslava22003-06
4.CSM Focşani21102-14
5.Sporting Lieşti21016-33
6.KSE Târgu Secuiesc21015-33
7.Foresta Suceava11001-03
8.CSM Roman21012-23
9.CSM Ceahlăul Piatra Neamţ21012-23
10.CSM Bucovina Rădăuţi21011-33
11.Metalul Buzău21011-33
12.CSM Râmnicu Sărat20111-21
13.AFC Botoşani II10011-20
14.Şomuz Fălticeni20020-20
15.CSM Paşcani20020-30
16.Sănătatea Darabani20021-120

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: SC Oţelul Galaţi)

Articolul precedentReținut pentru că a lovit o bătrână de 80 de ani, să-i ia pensia
Articolul următorȚigări abandonate în Piața Dărmănești
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.