Un individ, în vârstă de 54 de ani, din Roznov, a fost reținut de polițiști, iar astăzi, 7 septembrie, va fi prezentat procurorului de caz, cu propunerea de arestare preventivă. Este vorba despre Constantin Ciuștea, care a pătruns în casa unei bătrâne de 80 de ani, din Slobozia, în noaptea de 9 spre 10 august. A lovit-o și a amenințat-o cu moartea, după care a plecat ”victorios” cu prada: 180 de lei. Atât a găsit în casă.

După aproape o lună de cercetări, polițiștii l-au prins. Acum, cursul dosarului este în mâinile magistraților. Mai întâi în ale procurorului, care are posibilitatea să-l trimită pe individ în fața instanței, și apoi în cele ale judecătorilor, care pot dispune arestarea preventivă pentru 30 de zile. Măcar dintr-un considerent simplu: pericolul social. Că despre structura morală a unui individ, care este capabil să bată o bătrână, ca să-i ia singurii bani din casă, nu sunt prea multe de spus. (C.M.)

Articolul precedentL3 Şomuz Fălticeni-CSM Roman * Gabriel Ţapu: „Este o echipă incomodă, se apără bine”
Articolul următorL3 CSM Ceahlăul-SC Oţelul Galaţi * Rădulescu: “Sperăm să facem un meci mare” * Bordieanu: “Suntem puşi la punct cu toate informaţiile necesare”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.