Atleta Diana Ţigănaşu, de la CS Ceahlăul-LPS Piatra Neamț, a încheiat en-fanfare sezonul în aer liber. Eleva profesorului Dan Cojocaru, încă junioară II, a devenit campioană națională de junioare I, în proba de greutate, cu o performanță de 14,33 m reușită din prima încercare. Tot un titlu național i-a adus Dianei Țigănașu și proba de aruncare a discului cu rezultatul de 45,78 m obținut din a cincea încercare. Campionatele Naționale în aer liber au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute pe Stadionul ”Iolanda Balas Soter” din Capitală.

 

Un rezultat deosebit a repurtat și atleta Laura Corhană de la CS Ceahlăul-LPS. Aflată la categoria junioarelor II, ea a concurat în proba de alergare pe distanţa de 5.000 metri plat şi a cucerit medalia de argint în competiţia junioarelor I. Eleva antrenoarei Iulia Olteanu Negură a terminat cursa în 18 minute, 48 secunde şi 88 sutimi.

La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de juniori I, de la Bucureşti, au participat 364 de atleţi de la 90 de cluburi din România. Au concurat 159 de fete şi 205 băieţi. (Ana MOISE)

 

Articolul precedentReuniune ecvestră de calibru la Piatra Neamț
Articolul următorExplozie într-o casă din Pârâul Caprei, proprietara – dusă la București, cu elicopterul
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.