Atleta Diana Ţigănaşu, de la CS Ceahlăul-LPS Piatra Neamț, a încheiat en-fanfare sezonul în aer liber. Eleva profesorului Dan Cojocaru, încă junioară II, a devenit campioană națională de junioare I, în proba de greutate, cu o performanță de 14,33 m reușită din prima încercare. Tot un titlu național i-a adus Dianei Țigănașu și proba de aruncare a discului cu rezultatul de 45,78 m obținut din a cincea încercare. Campionatele Naționale în aer liber au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute pe Stadionul ”Iolanda Balas Soter” din Capitală.

 

Un rezultat deosebit a repurtat și atleta Laura Corhană de la CS Ceahlăul-LPS. Aflată la categoria junioarelor II, ea a concurat în proba de alergare pe distanţa de 5.000 metri plat şi a cucerit medalia de argint în competiţia junioarelor I. Eleva antrenoarei Iulia Olteanu Negură a terminat cursa în 18 minute, 48 secunde şi 88 sutimi.

La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de juniori I, de la Bucureşti, au participat 364 de atleţi de la 90 de cluburi din România. Au concurat 159 de fete şi 205 băieţi. (Ana MOISE)