0:00

Teribilism cu final la spital: Doi băieți au intrat cu o motocicletă într-un autovehicul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi adolescenți care se plimbau pe o motocicletă, pe care niciunul nu avea dreptul să o conducă, au ajuns în stare gravă la spital după un accident care a avut loc aseară, 3 august, în jurul orei 22,00, în satul Buruienești, din comuna Doljești, Neamț.

Dinamica accidentului, descrisă de agent principal Georgiana Pușcașu de la IPJ Neamț este foarte simplă. Motocicleta condusă de unul dintre tineri, în vârstă de 14 ani, a intrat în coliziune cu un autoturism, care se deplasa în fața sa, pe același sens de mers, condus de o tânără, de 19 ani, din aceeași localitate.

Atât „șoferul” cât și pasagerul în vârstă de 15 ani au suferit răni grave. Unul dintre aceștia a suferit un traumatism al sternului și și-a spart nasul, celălalt fiind diagnosticat cu traumatism de coloană vertebrală și traumatisme ale brațului și coapsei stângi. Ambii băieți au fost transportați mai întâi în Centrul de Primiri Urgențe Roman și apoi, datorită stării grave, medicii au cerut transferul interclinic la unități medicale din Iași, unde există dotări mai bune și medici specialiști care îi pot opera.

Polițiștii i-au testat alcoolscopic pe băiatul de 14 ani de pe motocicletă și șoferița, constatând că nici unul nu consumase alcool.

Angela Croitoru

Articolul precedentSeceta face ravagii în Neamț: 65% din suprafețele cultivate sunt afectate!
Articolul următorRezultate finale în Nord-Est la definitivat 2022
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.