csm-roman-paslaruPortărița Tereza Tamaș Pâslaru de la CSM Roman va suferi vineri, 18 noiembrie, o intervenție chirurgicală la unul din genunchi, care o va face indisponibilă pe întreaga durată a actualului sezon competițional. Astăzi, 17 noiembrie, colegele ei susțin ultimul meci oficial din acest an. Partenera de întrecere a nemțencelor va fi HCM Rm. Vâlcea. Partida  are loc în arena de la malul Moldovei cu începere de la ora 17:00 și contează pentru antepenultima etapă a turului Ligii Naționale.

“Este un joc foarte important pentru noi, pe care trebuie neapărat să-l câștigăm, mai ales că jucăm acasă. Trebuie să intrăm motivați din primul minut până în ultimul și să facem totul pentru a ne adjudeca partida. Facem apel  la spectatori să vină în număr cât mai mare pentru că în partida cu Universitatea Cluj ne-au ajutat foarte mult în momentele dificile”, a specificat antrenorul Gheorghe Covaciu.

Tehnicianul așteaptă o nouă evoluție bună de la elevele sale în frunte cu Lucian Marin Popescu, jucătoare care în runda trecută a marcat 8 goluri la Cetate Devatrans.

“Cred că Luciana intrase într-un blocaj însă acum și-a revenit și sper să aibă evoluții bune în continuare. Ea este o handbalistă de națională care trebuie să joace mult mai bine decât a evoluat  până acum”.

În campionatul trecut, nemțencele au învins cu 32-26 în Sala Sporturilor din Roman formația din Rm. Vâlcea și au pierdut în deplasare la un gol, scor 23-24. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)