0:00

Tereza Tamaș Pâslaru (CSM Roman) –  intervenție chirurgicală la genunchi!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPortărița Tereza Tamaș Pâslaru de la CSM Roman va suferi vineri, 18 noiembrie, o intervenție chirurgicală la unul din genunchi, care o va face indisponibilă pe întreaga durată a actualului sezon competițional. Astăzi, 17 noiembrie, colegele ei susțin ultimul meci oficial din acest an. Partenera de întrecere a nemțencelor va fi HCM Rm. Vâlcea. Partida  are loc în arena de la malul Moldovei cu începere de la ora 17:00 și contează pentru antepenultima etapă a turului Ligii Naționale.

„Este un joc foarte important pentru noi, pe care trebuie neapărat să-l câștigăm, mai ales că jucăm acasă. Trebuie să intrăm motivați din primul minut până în ultimul și să facem totul pentru a ne adjudeca partida. Facem apel  la spectatori să vină în număr cât mai mare pentru că în partida cu Universitatea Cluj ne-au ajutat foarte mult în momentele dificile”, a specificat antrenorul Gheorghe Covaciu.

Tehnicianul așteaptă o nouă evoluție bună de la elevele sale în frunte cu Lucian Marin Popescu, jucătoare care în runda trecută a marcat 8 goluri la Cetate Devatrans.

„Cred că Luciana intrase într-un blocaj însă acum și-a revenit și sper să aibă evoluții bune în continuare. Ea este o handbalistă de națională care trebuie să joace mult mai bine decât a evoluat  până acum”.

În campionatul trecut, nemțencele au învins cu 32-26 în Sala Sporturilor din Roman formația din Rm. Vâlcea și au pierdut în deplasare la un gol, scor 23-24. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

Articolul precedentUn bărbat s-a aruncat în Bistrița, pompierii îl caută cu două bărci FOTO
Articolul următorUnic Piatra Neamţ eliminată din Cupa României
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.