0:00

Unic Piatra Neamţ eliminată din Cupa României, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCum era de așteptat, voleibalistele de la Unic Piatra Neamţ au pierdut și manșa retur cu CSM Târgoviște, scor 0-3, din cadrul fazei a doua a Cupei României și au părăsit competiția. Pietrencele au cedat cele trei seturi la 15, la 18 și la 6!!!!

„Nu ne-am propus un obiectiv  anume în Cupa României și nu puteam emite pretenții, deoarece am jucat totuși cu deținătoarea trofeului. În cele două meciuri le-am folosit și pe junioarele Popârda, Bulai și Teleagă”, a spus antrenoarea secundă a Unicului, Mihaela Voivod.

Nu știm cât de utile au fost aceste două partide pentru Unic în perspectiva importantei confruntări din campionat, de pe teren propriu, de sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 14:00, cu Medicina Târgu Mureș, însă Mihaela Voivod le consideră niște antrenamente binevenite.

„Au fost utile pentru noi, chiar dacă am parcurs o distanță apreciabilă. Am uitat și de meciul de la Știința Bacău și vrem trei puncte cu Medicina Târgu Mureș. Nici nu ne gândim la altceva. Față de turneele de pregătire jucate înaintea începerii campionatului, Medicina și-a mai adus o jucătoare croată. În acest campionat, oaspetele au avut o evoluție mai modestă până acum”.

În clasament, Unicul ocupă locul al 6-lea cu 10 puncte, iar târg-mureșencele sunt pe locul al 9-lea cu 6 puncte. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentTereza Tamaș Pâslaru (CSM Roman) – intervenție chirurgicală la genunchi!
Articolul următorCondiții înăsprite pentru directorii de spitale
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.