bacau-teatrul-bacovia-castingVineri, 23 septembrie, cu începere de la ora 17:00, la Sala Mare a Teatrului Municipal „Bacovia” (TMB) Bacău, se dă startul celui mai mare casting pentru tineri.

„TMB deschide tuturor tinerilor interesați, castingul pentru cea mai nouă producție semnată Horia Suru: «Amphitrion 38». Căutăm tineri, de la clasa a V-a până la clasa a X-a, pentru a urca pe scenă alături de actorii Teatrului Municipal «Bacovia»”, anunţă instituţia de cultură.

“Candidatul ideal”, spun reprezentanţii TMB, “nu are frică de scenă; a vrut mereu să joace pe marile scene ale lumii; are dragoste sau măcar pasiune de teatru; știe că un astfel de angajament se duce până la capăt/nu se abandonează înainte de premieră; este dispus și doritor să învețe de la cei mai buni actori; este încântat de ideea de a participa la festivaluri și concursuri, naționale și internaționale”.

Casting-ul are loc, vineri după-amiaza, 23 septembrie, de la ora 17:00 până la 19:00. Candidaţii pot fi susţinuţi “de câțiva colegi sau colege”, trebuie “să vorbească cu părinții, să vadă dacă îi lasă”, dar, mai ales trebuie “să fie dispuşi să  arate ce pot” pe scenă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentNereguli sanitare în turismul din judeţul Vaslui
Articolul următorTrei bărbați au traversat spre… spital
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.