trecere-pietoni-02Trei accidente rutiere, care au avut drept victime pietoni, s-au petrecut în dimineața de 20 septembrie, în nicio oră.

Primul dintre acestea a fost la 6:49, pe strada Gral. Dăscălescu din Piatra Neamț, unde un bărbat de 45 de ani, care traversa pe zebră, a fost lovit de un autoturism, care și-a continuat deplasarea. Ulterior, polițiștii au stabilit că la volan se afla un bărbat, de 55 de ani, din Dumbrava Roșie, căruia i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

La ora 7:15, pe strada Ștefan cel Mare din Roman, un bărbat, de 58 de ani, din localitate, a fost accidentat grav în fața gării. Omul traversa regulamentar și a fost lovit în plin de o mașină condusă de un tânăr, de 32 de ani

Nici jumătate de oră mai târziu, la Pipirig, s-a produs un accident rutier, din care a rezultat rănirea unei persoane. ”În urma cercetărilor se pare că, în timp ce un bărbat, de 52 ani, din comuna Pipirig, conducea un autoturism pe raza comunei, a surprins și accidentat grav un pieton, de 37 ani, din comună. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului”, a precizat comisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț. (C.M.)

Articolul precedentTeatrul Municipal „Bacovia” Bacău anunţă casting pentru adolescenţi
Articolul următorFOTOGRAFII Cetăţeni din cartierul Precista solicită amenajarea unei parcări
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.