0:00

Târgul Universităților Ieșene se va desfăşura joi, 20 februarie, în intervalul orar 10:00-19:00, la Atrium Palas Mall. Vor participa reprezentanți ai celor cinci universități de stat din Iași.

Târgul Universităţilor Ieşene, pe 20 februarie, la Atrium Palas Mall, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi, Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Ion Ionescu de la Brad și Universitatea Națională de Arte George Enescu vor prezenta, la standurile special amenajate, detalii despre perioadele de înscriere și etapele de admitere ale fiecărei facultăți, locurile disponibile, taxe de înscriere, dar și care sunt perspectivele după finalizarea studiilor. Pe lângă universități, la târg vor fi și peste 20 de asociații studențești, care le vor da elevilor sfaturi despre viața de student și activitățile în care se pot implica în afara cursurilor. De asemenea, se vor organiza workshop-uri, la care vor fi prezenți și reprezentați ai angajatorilor de top din Iași”, se precizează într-un comunicat de presă.

Târgul Universităţilor Ieşene, pe 20 februarie, la Atrium Palas Mall, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEvenimentul se adresează elevilor din Regiunea Nord-Est. Înscrieri se pot face AICI. Târgul Universităților Ieșene este organizat de compania IULIUS și face parte din programul „Iași-orașul viitorului tău”. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentÎnscrieri la ediţia 2020 a Programului Național „Pădurea Mea”
Articolul următorL4 Programul de primăvară-vară în fotbalul judeţean
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.