0:00

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamț a făcut public programul meciurilor din partea a doua a sezonului 2019-2020, în cele două competiţii pe care le patronează. Returul campionatului judeţean va debuta pe 1 martie, în întreg sezonul regulat fiind programată o singură etapă intermediară, pe 29 aprilie. Sezonul regulat se încheie pe 3 mai. Cele două derby-uri de clasament vor avea loc pe 12 aprilie – Speranţa Răuceşti-Bradu Borca – şi pe 18 aprilie – Moldova Cordun-Victoria Horia.

L4 Programul de primăvară-vară în fotbalul judeţean, ZCH NEWS - sursa ta de informații
BRADU BORCA-SPERANŢA RĂUCEŞTI (octombrie 2019)

Play-off-ul Ligii a IV-a va debuta cu sferturi de finală, turul fiind programat pe 10 mai, iar returul pe 17 mai. Şi semifinalele vor fi tur-retur, pe 24 şi 31 mai. Marea finală a campionatului va avea loc pe 7 iunie, într-o singură manşă, locaţia urmând a fi stabilită. Campioana județului Neamț și reprezentanta la barajul pentru promovarea în Liga a III-a va fi anunțată la Federaţia Română de Fotbal în data de 8 iunie.

L4 Programul de primăvară-vară în fotbalul judeţean, ZCH NEWS - sursa ta de informații
SPERANŢA RĂUCEŞTI-BRAVO BODEŞTI (octombrie 2019)

Cupa României-faza judeţeană a ajuns la etapa semifinalelor (s-au calificat Speranţa Răuceşti, Bradu Borca, Moldova Cordun şi Victoria Horia), care vor avea loc pe 20 şi 27 mai. Finala Cupei României-faza judeţeană este programată pe 3 iunie, şi în acest caz trebuind stabilită locaţia. Câştigătoarea va reprezenta judeţul în faza naţională a Cupei României, ediţia 2020-2021. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentTârgul Universităţilor Ieşene, pe 20 februarie, la Atrium Palas Mall
Articolul următor360 lei dacă vrei să știi cât de bună este apa de la robinet
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.