Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamț a făcut public programul meciurilor din partea a doua a sezonului 2019-2020, în cele două competiţii pe care le patronează. Returul campionatului judeţean va debuta pe 1 martie, în întreg sezonul regulat fiind programată o singură etapă intermediară, pe 29 aprilie. Sezonul regulat se încheie pe 3 mai. Cele două derby-uri de clasament vor avea loc pe 12 aprilie – Speranţa Răuceşti-Bradu Borca – şi pe 18 aprilie – Moldova Cordun-Victoria Horia.

BRADU BORCA-SPERANŢA RĂUCEŞTI (octombrie 2019)

Play-off-ul Ligii a IV-a va debuta cu sferturi de finală, turul fiind programat pe 10 mai, iar returul pe 17 mai. Şi semifinalele vor fi tur-retur, pe 24 şi 31 mai. Marea finală a campionatului va avea loc pe 7 iunie, într-o singură manşă, locaţia urmând a fi stabilită. Campioana județului Neamț și reprezentanta la barajul pentru promovarea în Liga a III-a va fi anunțată la Federaţia Română de Fotbal în data de 8 iunie.

SPERANŢA RĂUCEŞTI-BRAVO BODEŞTI (octombrie 2019)

Cupa României-faza judeţeană a ajuns la etapa semifinalelor (s-au calificat Speranţa Răuceşti, Bradu Borca, Moldova Cordun şi Victoria Horia), care vor avea loc pe 20 şi 27 mai. Finala Cupei României-faza judeţeană este programată pe 3 iunie, şi în acest caz trebuind stabilită locaţia. Câştigătoarea va reprezenta judeţul în faza naţională a Cupei României, ediţia 2020-2021. (M. CONSTANTINESCU)