0:00

EcoStuff România anunţă că, în perioada 27 ianuarie-7 februarie, se fac înscrieri la ediţia 2020 a proiectului „Pădurea Mea”. Proiectul se desfăşoară începând cu 10 februarie 2020 și continuă în tot anul școlar 2020-2021.

Înscrieri la ediţia 2020 a Programului Național „Pădurea Mea”, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Desfășurarea competiției este simplă. Fiecare școală interesată să participe trebuie să își formeze o echipă de cinci elevi subîndrumarea unui cadru didactic. Aceasta echipă devine ambasadorul proiectului Pădurea Mea în școala pe care o reprezintă. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl facă această echipă este să organizeze o acțiune de plantare de copaci în 21 martie, de Ziua Mondială a Pădurii sau în oricare altă zi din Luna Pădurii, 15 martie-15 aprilie. Elevii și profesorii coordonatori din primele 10 echipe care reușesc să organizeze cel mai bine această acțiune de plantare de copaci participă GRATUIT în TABĂRA organizată special pentru ei în perioada 18-23 august 2020”, se precizează într-un comunicat de presă.

Înscrieri la ediţia 2020 a Programului Național „Pădurea Mea”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDetalii suplimentare pot fi găsite AICI şi AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentRecital cameral la sala „Theodor Macarie” a Liceului „Victor Brauner” Piatra-Neamţ
Articolul următorTârgul Universităţilor Ieşene, pe 20 februarie, la Atrium Palas Mall
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.