Ediţia din acest an a Târgului Universităţilor are loc joi, 20 februarie, în Atrium Palas Mall Iași. Evenimentul se adresează „tuturor elevilor din Regiunea Nord-Est, care sunt interesați de oferta educațională a universităților din Iași, dar și de oportunitățile de dezvoltare personală. Tinerii pot afla detalii despre programele de studiu și admitere, dar pot lua parte și la workshop-uri”, se precizează într-un comunicat de presă.

Târgul Universităţilor are loc joi, 20 februarie, la Atrium Palas Mall Iași, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În intervalul orar 10:00-19:00, pe lângă oferta educațională, tinerii vor putea participa la workshop-urile: «Cum îmi aleg o facultate?» și «De vorbă cu angajatorii din Iași. Elevii întreabă, angajatorii răspund». Sesiunile de prezentări oferă răspunsuri detaliate la întrebările specifice tinerilor aflați în punctul în care fac o alegere importantă pentru viitorul lor. Le vor răspunde consilieri în educație de la universitățile participante, dar și specialiști ai companiilor de top din Iași: Raiffeisen BANK, Accenture, Endava, Amazon, Conduent”, mai anunţă sursa citată. Programul workshop-urilor de mâine:

Târgul Universităţilor are loc joi, 20 februarie, la Atrium Palas Mall Iași, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCinci instituţii universitare – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” – vor fi prezente cu standuri de informare, pentru a-i ajuta pe liceeni să se familiarizeze cu toate specializările pe care le pot aprofunda. Tinerii vor primi detalii despre perioadele de înscriere și etapele de admitere ale fiecărei facultăți, locurile disponibile, taxele de înscriere și care sunt perspectivele după finalizarea studiilor. Vor fi prezente și peste 20 de asociații studențești, care le vor da elevilor sfaturi despre viața de student și activitățile în care se pot implica în afara cursurilor. (M.C.)

Articolul precedentExplodează numărul bolnavilor de pneumonie și gripă, spre final de sezon
Articolul următorLansări de carte, în prezenţa autorilor, la Biblioteca „Kirileanu”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.