Lansarea volumelor „Destăinuiri” și „Transilvanien. Bunte Häuser, Schafe&Papanasi”, ambele scrise de Corin V. Petraru și Silvia Filip, vor fi lansate vineri, 21 februarie, la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu”. Evenimentul, la care va avea loc şi o tombolă, se va desfăşura în sala Cupola, cu începere de la ora 15:00. Alături de autori vor fi prezenți Gheorghe Cuciureanu, Emilia Chiriță și Cristian Livescu.

Lansări de carte, în prezenţa autorilor, la Biblioteca „Kirileanu”, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Corin V. Petraru și Silvia Filip, animați de o pasiune comună, cuvântul, vin în fața cititorilor cu un melanj inedit, alcătuit din interviuri, confesiuni, recenzii, toate conturând imaginea unei prietenii literare adevărate, despre care vom mai auzi cât de curând. Aflăm aici despre munca din spatele cărților și impresiile pe care acestea le produc asupra celorlalți. Nimic nu este întâmplător, totul are un scop. Puterea cuvântului nu cunoaște limite, iar dialogul are darul de a dezvălui personalitatea fiecăruia dintre actori”, notează Daniel Luca, pe coperta a IV-a a cărții „Destăinuiri”.

Lansări de carte, în prezenţa autorilor, la Biblioteca „Kirileanu”, ZCH NEWS - sursa ta de informații Lansări de carte, în prezenţa autorilor, la Biblioteca „Kirileanu”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn fondul Bibliotecii „Kirileanu” se află deja următoarele volume scrise de Corin V. Petraru: „Brigitte: simbolul iubirii mele”, „Pentru cine trebuia să îmi dau viața?”, „Așezări îngenunchiate: reportaje neterminate”, „Mică spovedanie: deschisă pe jumătate și răsfoită superficial”, „Aroma iubirii”, „Love under a veil”, „Iubire ascunsă”. (M.C.)

Articolul precedentTârgul Universităţilor are loc joi, 20 februarie, la Atrium Palas Mall Iași
Articolul următorElevii de clasa a VIII-a invitați la „Galeria meseriilor”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.