pietricica turism

Primarul de Târgu-Neamţ spune că înlocuirea viceprimarului Traian Humulescu (PNL) din funcţie depinde de alegerile prezidenţiale. Daniel Harpa nu a confirmat, dar nici nu a infirmat posibilitatea, declarând doar că se va lua o decizie în urma unei analize. „Deocamdată discutăm despre alegerile prezidențiale. Dar, în condițiile în care această alianță va continua, vom face o analiză pertinentă și vom vedea ce hotărâre vom lua la nivel local, după ce va câștiga dl. Ponta alegerile prezidențiale”, a declarat Daniel Harpa.

La rândul său, viceprimarul Traian Humulescu, președinte PNL Târgu-Neamț, a precizat: „Pentru mine nu este nicio problemă, dacă mă vor schimba din funcția de viceprimar. Asta e politica și nu e nicio problemă. Dacă așa vor hotărî, eu mă voi supune deciziei majorității”. Actualmente, în CL Târgu-Neamț, ACL deține 8 consilieri, iar PSD, alături de noua alianță pentru turul II, plus cei 3 consilieri independenți, deține 10 aleși locali. Singurul consilier, care nu s-a hotărât asupra alegerii unei tabere, este Mișu Câmpeanu (PNȚCD). (C.T.S.)

3 COMENTARII

  1. Inginerul silvic Traian Humulescu trebuie sa se retraga si sa isi pregateasca candidatura penrtu postul de primar.Daca sta mult langa HARPA SI COMPANIA LUI……SE FACE DE RAS!CIRCUL DIN PRIMARIE GENERAT DE NEPRICEPUTII DIN JURUL LUI HARPA TE DEZGUSTA! E MAI RAU DECAT CU ARNAUTU!

  2. INDEPENDENTUL POLITIC LUCULESCU …(un adevarta migrator politic.) si Misu Campeanu ..cum vor vota???La Luculescu ma astept la a accepta orice daca i-o cere Harpa. ,Luculescu asteapta sefia l a CETATEA NEAMT SAU UNDEVA PE LA DIRECTIA ISTORICA LOCALA DUPA CE CETATEA DIN tARG ,VA TRECE LA PRIMARIE CA SURSA DE JUMULIT BANI PENTRU CEI CARE ACUM NU MAI AU DE UNDE! DOMNULE LUCULESCU….DUTE DUPA ARNAUTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU……EPOCA TA DE FURACIUNE POATE SE TERMINA ODATA!

  3. Cu siguranta nu are ce cauta acolo. Nu stie sa-si expuna sosetele prin diferite paturi, nu stie sa “colecteze” bistari pentru depozitul de armasari de sub capota S-ului, nu stie sa aduca, in prag de campanie, fonduri de la CJ pentru diferite initiative…si organizatii de sub cetate, nu stie ca primaria are multe sedii secundare prin diferite carciumi locale, nu stie sa pupe-n dos sefu’ mai mare ca sa ajunga si el un sef mai mic, nu stie sa dea acatiste sefului de partid cu numele celor care au contribuit gras ca sa prinda un post de directoras, nu stie lege de el un fotograf care sa-l traga in poze atunci cand savarseste acte de milostenie si impartaseste iubire, nu stie sa faca promisiuni in van si multe altele. Era sa uit, la naiba, ca nu stie “sa ciripeste” si sa dea cu subsemnatul sub nume de cod… Pacat, dom’ vice, ca am avut incredere in dumneata si te-am votat in alianta (cloaca locala in care ai intrat) in 2012.

Comments are closed.