O autoutilitară a intrat, în plin, într-un stâlp de la rețeaua de energie electrică de pe strada Ștefan cel Mare, din Tîrgu Neamț. Accidentul s-a petrecut în noaptea de 6 spre 7 martie, la ora 2:30, iar după impact șoferul a rămas încarcerat.

Târgu-Neamţ: O autoutilitară a rupt un stâlp! Şoferul a rămas încarcerat!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri, cu o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului Tîrgu Neamț. La eveniment s-a deplasat și un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț. Forțele au intervenit pentru descarcerarea unui tânăr, iar după extragere, victima a fost preluată, în stare de conștiență, de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Tîrgu Neamț”, a precizat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Tânărul era blocat în autovehicul, pentru că avea picioarele prinse sub bord. Pompierii au mai rămas la locul accidentului până ce-a venit echipa de specialiști de la furnizorul de energie. La rândul lor, polițiștii au făcut cercetări la fața locului și au stabilit că tânărul, în vârstă de 17 ani, din Răucești, se afla sub influența alcoolului și nu avea permis de conducere. I s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis. (C.M.)

Articolul precedentVrei spor de stres la salariu? DSP te trimite la București
Articolul următorL4&L5: O nouă amânare a returului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.