Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ anunţă că s-a luat o nouă decizie de amânare a returului de campionat în Ligile a IV-a şi a V-a. Anunţată iniţial pentru data de 4 martie, reluarea campionatului fusese deja amânată pentru duminică, 11 martie, din cauza vremii incompatibile cu fotbalul din week-end-ul trecut.

Stadionul din Bicaz fotografiat la începutul acestei săptămâni

“Comitetul de Urgenţă al AJF Neamţ a luat decizia de a se amâna cu încă o săptămână reluarea întrecerilor în Liga 4 şi Liga 5. S-a luat această hotărâre la cererea echipelor, deoarece terenurile pe care ar trebui să se joace la finalul săptămânii actuale sunt în prezent impracticabile. Astfel, jocurile anunţate pentru data de 11 martie 2018, vor avea loc în ziua de 18 martie 2018, cu începere de la ora 11:00. În consecinţă, perioada de transferuri se va încheia la data de 16 martie 2018, ora 13:00. Zilele în care vor avea loc celelalte etape în Liga 4 şi Liga 5 va fi anunţat ulterior”, precizează AJF Neamţ, într-un comunicat de presă.

Trebuie precizat că Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă totuşi temperaturi de aproximativ 12 grade Celsius pentru week-end-ul 10-11 martie, la ora prânzului, când se presupune că se derulează meciurile. Dacă la aceasta s-ar fi adăugat şi o uşoară implicare a primăriilor locale, sigur terenurile puteau fi deszăpezite în aşa fel încât returul să poată fi reluat. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Duminica pe tarla)