O adolescentă, în vârstă de 14 ani, din Roman, a fost salvată de la moarte de prietena ei, care a venit să o vadă exact în momentul când fata voia să se spânzure. A găsit-o cu un fular în jurul gâtului, în stare de apatie și, după ce a aflat de la ea că a mai încercat de câteva ori, n-a mai stat pe gânduri și a sunat la 112. La locuință a ajuns echipajul cu medic de la Substația Roman al Serviciului de Ambulanță Neamț care a găsit fata fără urme clare de sinucidere prin spânzurare.

„Pacienta prezenta sindrom depresiv, traumatism cranio-facial, contuzie lombară și cervicală, a declarat o tentativă de suicid prin spânzurare și a fost transportată la Centrul de Primire a Urgențelor Roman”, după cum ne-a declarat asistenta șefă Mihaela Olaru.

Tânăra are probleme de sănătate de mică și face parte dintr-o familie modestă. Părinții erau la servici când fata a făcut gestul. Loviturile constatate de cadrele medicale ar putea proveni de la încercarea, ratată din fericire, de a-și duce intenția la capăt. (C.I.)

Articolul precedentL4&L5: O nouă amânare a returului
Articolul următorFOTO Ion Creangă omagiat de elevii de la Clubul Copiilor Târgu-Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.