Incendiul de sâmbătă (14 iulie) seara a afectat şi acoperişul halei de carne şi lactate din cadrul Pieţei Târgu-Neamţ. Reprezentanţii SC Civitas Com SRL, care administrează obiectivul, ne-au declarat că aşteaptă concluziile inspectorului de daune, care va estima valoarea pagubelor.

Târgu Neamţ: Hala de carne şi lactate deţine asigurare şi autorizaţie de securitate la incendii, ZCH NEWS - sursa ta de informații„A fost afectat acoperişul halei de carne şi lactate, iar interiorul halei trebuie refăcut, pentru că au fost infiltraţii de la apă. Avem asigurare la ASIROM şi avem şi autorizaţie de securitate la incendiu de la ISU. Orarul halei nu a fost afectat, mai ales că de duminică dimineaţa am făcut curăţenie şi toată ziua hala a fost deschisă şi este şi în continuare. Hala este funcţională. Putem spune că datorită intervenţiei prompte a pompierilor s-a evitat un dezastru. De asemenea, şi hidrantul nostru de apă din curtea pieţei ne-a fost de mare folos. Bine că nu s-a întâmplat noaptea, că cine ştie ce se putea întâmpla”, ne-au spus reprezentanţii Civitas.

Târgu Neamţ: Hala de carne şi lactate deţine asigurare şi autorizaţie de securitate la incendii, ZCH NEWS - sursa ta de informații(C.T. STURZU)

Articolul precedentDeputatul Iulian Bulai a publicat un nou raport al activităţii parlamentare
Articolul următorClima din Roman, lacul Cuejdel și migrația populației în viziunea liceenilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.