pietricica turism

Viceprimarul Traian Humulescu, șeful PNL Târgu-Neamț, nu a dorit să comenteze în nici un fel victoria candidatului ACL, Klaus Iohannis. Însă, zâmbetul și sclipirea ochilor l-au dat de gol. Este mulțumit de rezultat, chiar dacă după primul tur, era destul de pesimist.

Aurel Aciocârlănoae, președintele PDL Târgu-Neamț, s-a arătat satisfăcut de rezultat, chiar dacă, pe oraș, ACL a obținut 40%, în timp ce PSD, 60%: „Ne satisface scorul, prezența la vot și le mulțumim tuturor celor care au ieșit la vot. Oamenii au realizat că e nevoie de un președinte care dorește progres pentru România”.

Maria Vrînceanu, vicepreședinte PDL, și-a exprimat dorința ca bucuria victoriei să fie împărțită cu târgnemțenii care au votat cu Klaus Iohannis: „Bucuria acestei victorii trebuie împărțită cu cei 40% dintre târgnemțeni care au fost alături de noi și au crezut în noi. De acum înainte lucrurile vor intra pe făgașul normal, atât din punct de vedere politic, cât și din punct de vedere administrativ”.

Vasile Dron, unul din liderii marcanți ai PSD Târgu-Neamț, ne-a declarat dezamăgit că îi e teamă ca Băsescu să nu fie pus premier: „Acesta-i românul nostru. Pe față ne spune ceva, iar pe la spate, face altceva. Cei de la ACL au mizat foarte mult pe campania virtuală, cea de pe internet, care se pare că a dat roade. Sper să fie liniște în țară, dar mă tem să nu-l pună pe Băsescu premier”.

Primarul Daniel Harpa nu a fost de găsit ieri, nici măcar telefonic. Conform mai multor surse din cadrul ACL Târgu-Neamț, în viitorul apropiat, se va negocia o altă majoritate politică în Consiliul Local. (C.T. STURZU)

1 COMENTARIU

  1. Cunosc foarte multi membri PSD care au votat cu IOHANIS IN TURUL 2. PSD DIN TARGU NEAMT E FACUT CAM IN GRABA SI DIN OAMENI DE SLABA CALITATE.Cei care au esuat pe la alte partide s-au aciuat laPSD TARGU NEAMT.ARSENE I-A ADUS!

Comments are closed.