tg garaje politie 06Pe locul fostelor garaje ale Poliției Târgu-Neamț se va construi, în perioada următoare, un supermarket.

Moștenitorii Rodica Airimițoaie, Roxana Danielescu și Dimitrie Danielescu, care au câștigat acel teren în instanță au negociat cu cei de la Penny Market, pentru a le vinde terenul.

Anunțul se află și pe pagina oficială a Primăriei Târgu-Neamț, în care se arată intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal privind „Construire Magazin Penny Market, accese auto și pietonale, trotuare, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclamă pe fațadă și în parcare, pilon publicitar luminos, împrejmuire perimetrală, branșamente la utilități, organizare de șantier”.

Despre deschiderea celui de-al doilea supermarket la Târgu-Neamț, după LIDL, primarul Daniel Harpa s-a declarat mulțumit.

„Orice investitor este bine venit la Târgu-Neamț, pentru că se crează locuri de muncă și vin bani și la bugetul local. Faptul că se construiește pe fostele garaje ale Poliției e altă problemă de care s-a ocupat justiția”, a declarat edilul. (C.T. STURZU)

Articolul precedentDGASPC NEAMŢ: 239 de cazuri noi de copii cu handicap anul acesta
Articolul următorPrimarul şi preotul din Urecheni, apel pentru ajutorarea lui Casian Harpa
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.