Târgu Neamț. Fost polițist înjunghiat de soție, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă un conflict conjugal,  un fost polițist de la postul Vânători Neamț, a fost înjungiat de soție. Ieri, 2 februarie, cei doi s-au certat, bărbatul și-a lovit consoarta, iar, într-un moment de furie, femeia a luat un cuțit și l-a înjunghiat. Potrivit unor surse, fostul polițist se numește Neculai Bârgăuanu.

Din primele informații, rănile nu i-ar fi pus viața în pericol, acesta fiind transportat la Centrul de Primiri Urgențe Târgu Neamț pentru îngrijiri medicale.

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict izbucnit spontan, bărbatul în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, în vârstă de 46 de ani, moment în care aceasta l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător.

Cel în cauză a fost condus la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate, fiind constatat faptul că leziunile suferite nu au fost de natură a-i pune viața în pericol”, a declarat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie. Dosarul a fost preluat în coordonare de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț.

Angela Croitoru

Articolul precedentPercheziții într-un dosar penal cu prejudiciu de 300.000 de euro
Articolul următorNoi centre de permanenţă pentru testarea COVID 19 în Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.