reclama autocenter

etilotestUn bărbat, de 58 de ani, din Târgu Neamţ, s-a îmbătat atât de tare, în seara de 27 noiembrie, încât a adormit la volan, în mijlocul străzii.

Când au văzut că nu-l pot trezi nicicum, ceilalţi participanţi la trafic au sunat la poliţie şi au anunţat că nu se mai poate circula pe Aleea Zimbrului.

„În momentul sosirii echipajelor de poliție, conducătorul auto aflat la volanul autoturismului a fost trezit, bărbatul de 58 de ani, din Târgu Neamț, fiind într-o vădită stare de ebrietate”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„Acesta a fost preluat de către polițiști și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Târgu Neamţ, unde i-au fost prelevate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”.

Dincolo de infracţiunile pe care le-a comis şi de faptul că a devenit un „obstacol” pentru trafic, totuşi şoferul are un merit: a oprit maşina înainte de a-l lăsa puterile cu totul şi n-a dat peste nimeni. Cum astfel de indivizi, care se încăpăţînează să se urce la volan şi atunci când nu pot merge drept pe propriile picioare au devenit o prezenţă constantă în trafic, poate ar fi cazul să se gândească cineva să înăsprească legea şi să le anuleze permisul pe viaţă. (C. MIRCEA)

Articolul precedentPIATRA-NEAMŢ: Spărgător de maşini prins cu prada în rucsac
Articolul următorPrimăria Piatra-Neamţ: Decembrie, o lună plină de spectacole
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.