0:00

Târgu Neamț: Creșa orașului a trecut în subordinea Liceului „Vasile Conta”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎncepând cu data de 1 septembrie 2022 Creșa orașului Târgu Neamț va funcționa în subordinea Liceului „Vasile Conta”. Transferul s-a făcut de la Direcția de Asistență Socială a orașului conform prevederilor Legii Educației Naționale completate, care include din anul școlar 2022-2023, în rețeaua de învățământ inclusiv creșele.

Finanțarea va fi asigurată de către Ministerul Educației Naționale prin standardul de cost pe fiecare copil. Se pune accent pe educația timpurie a antepreșcolarilo, prin suplinirea personalului Creșei cu noi posturi de educatori puericultori”, ne-a declarat Vlad Angheluță, directorul Direcției de Asistență Socială Târgu Neamț.

Târgu Neamț: Creșa orașului a trecut în subordinea Liceului „Vasile Conta”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiOdată cu transferul Creșei către Liceul „Vasile Conta” au fost repartizați aici și cei 12 angajați. Creșa are o capacitate pentru 70 de copii și a fost modernizată în anul 2020 cu fonduri prin PNDL 2. Valoarea lucrărilor de reabilitare și modernizare s-a ridicat la valoarea de 18 miliarde lei vechi, dintre care 16 miliarde din fonduri guvernamentale și 2 miliarde de la bugetul local.

C.T.S

Articolul precedentVideo. Foto. Incendiu la o casă din Târgu Neamț
Articolul următorDouă accidente în Neamţ, la căderea nopţii
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.