0:00

Două accidente în Neamţ, la căderea nopţii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAseară, 1 septembrie, doi nemţeni au ajuns în spital ca urmare a traumatismelor suferite în două accidente rutiere, unul lângă Stejaru şi celălalt în Buruieneşti.

În primul accident, ce a avut loc în jurul orei 19:30, pe drumul judeţean ce traversează comuna Stejaru, un şofer grăbit, în vârstă de 61 de ani, din Valea Ursului, a pierdut controlul volanului intrând pe contrasens. Coliziunea cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat de 42 de ani, din Dulceşti, s-a soldat cu rănirea primului şofer care a fost transportat la spital.

Două ore mai târziu, în comuna Buruieneşti, o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Rediu, a traversat strada, prin loc nemarcat şi fără să se asigure. Ea a fost lovită de un autoturism condus de o tânără, de 24 de ani, din Doljeşti.

Femeia din Rediu a suferit mai multe răni ce au necesitat internarea de urgenţă în spital pentru îngrijiri medicale, potrivit informaţiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu.

Nici unul dintre şoferii implicaţi în cele două accidente nu consumase alcool, după cum au constatat poliţiştii rutieri.

Angela Croitoru

Articolul precedentTârgu Neamț: Creșa orașului a trecut în subordinea Liceului „Vasile Conta”
Articolul următorTârgu-Neamţ: Bărbat cu alcoolemie de 2.8 la mie a furat o mașină și a intrat într-un copac
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.