0:00

Târgu-Neamţ: Bărbat cu alcoolemie de 2.8 la mie a furat o mașină și a intrat într-un copac, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAseară, 1 septembrie, în Târgu-Neamţ, un bărbat de 42 de ani, din localitate, a luat cheile unui autoturism fără acordul proprietarului şi-a plecat la plimbare prin oraş, deşi nu deţine permis pentru nicio categorie.

Decizia „înțeleaptă” a bărbatului a fost cauzată, probabil, și de starea sa avansată de ebrietate. Combinația dintre alcoolul consumat și lipsa de experiență la volan a dus la o aventură destul de scurtă, mașina condusă de bărbat ieșind de pe șosea și oprindu-se într-un copac de pe marginea drumului.

Poliţiştii rutieri au constatat că etilotestul a indicat nu mai puţin de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat (însemnând aproximativ 2.8 la mie în sânge).

Dat fiind cumulul de infracţiuni grave, furt, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, care va decide ce măsură preventivă vor lua împotriva acestuia.

Angela Croitoru

Articolul precedentDouă accidente în Neamţ, la căderea nopţii
Articolul următorCOD GALBEN Instabilitate atmosferică în Regiunea Nord-Est
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.