Actualizare 2 septembrie: ISU Neamț a oferit mai multe detalii despre incendiul, care a fost provocat, cel mai probabil, de „jarul căzut din sistemele de încălzire”.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta în interiorul unei bucătării și la acoperișul comun al unei case și unei anexe gospodărești cu posibilitate de propagare la intreaga costrucție.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars: 160 mp din acoperișul construcției, documente de identitate precum și bunuri materiale din interiorul bucătăriei (articole de mobilier, materiale textile, aparate electrocasnice și articole de uz casnic).

Proprietara locuinței, o femeie de 56 de ani, a suferit atac de panică. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Târgu Neamț”, notează comunicatul ISU Neamț.

Video. Foto. Incendiu la o casă din Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Știre inițială: O casă și anexa a acesteia au fost cuprinse de flăcări în această după-amiază, 1 septembrie, în jurul orei 16,30, în Târgu-Neamț, pe strada Ștefan cel Mare în apropiere de o stație de alimentare cu carburanți.

Trei echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere acționează la fața locului.

Vom reveni cu detalii.

Video. Foto. Incendiu la o casă din Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Video. Foto. Incendiu la o casă din Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații Video. Foto. Incendiu la o casă din Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații Video. Foto. Incendiu la o casă din Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații Video. Foto. Incendiu la o casă din Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentUn „italian” din Ruseni prins în Neamţ după ce a folosit carduri furate
Articolul următorTârgu Neamț: Creșa orașului a trecut în subordinea Liceului „Vasile Conta”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.