tg pmp ctin boroianuOmul de afaceri târgnemţean Constantin Boroianu va fi anunţat oficial, în această seară (7 decembrie), ca şi candidat din partea Mişcării Populare pentru Primăria Târgu-Neamţ la alegerile locale din iunie 2016.

Anunţul va fi făcut în cadrul unei întâlniri a liderilor MP la “Central Plaza” din Piatra-Neamţ, unde vor fi prezenţi, pe lângă liderii judeţeni Laurenţiu Dulamă şi Mihaela Stoica şi secretarul general al MP Dorel Onaca şi secretarul adjunct Ştefan Burlacu.

Practic la această întâlnire Organizaţia MP Neamţ îşi va lansa candidaţii la oraşele şi municipiile din judeţ la funcţia de primar. Dacă la Piatra-Neamţ candidatul la primărie va fi Laurenţiu Dulamă, preşedintele MP Neamţ, la Roman va fi desemnat Constantin Iancu. În celelalte două oraşe din judeţ, vor candida Tomiţă Ţurcanu (Roznov) şi Dumitru Apostolescu (Bicaz). La întâlnirea din această seară era aşteptat şi Traian Băsescu, dar se pare că nu va fi prezent la eveniment.

tg pmp pintilieContactat telefonic, consilierul judeţean Mircea Pintilie, membru al Fundaţiei Mişcarea Populară şi coordonator politic pe zona Târgu-Neamţ, ne-a declarat că această întâlnire este una mai mult de suflet: „În această seară va fi o întâlnire a Organizaţiei Judeţene a Mişcării Populare din Neamţ, alături de lideri marcanţi ai partidului de la nivel naţional, unde vom prezenta candidaţii noştri pentru primăriile din municipii şi oraşe. Din sursele mele, se pare că domnul preşedinte Băsescu nu va fi prezent. Legat de candidatul nostru de la Târgu-Neamţ, domnul Boroianu, nu pot spune decât faptul că îl voi susţine, mai ales că este un om gospodar, valoros şi de caracter”.

De cealaltă parte , Constantin Boroianu s-a ferit să ne declare prea multe: „O să spun mai multe la întâlnirea din această seară. Mie îmi place să vorbesc mai puţin şi să vin cu fapte”.

Constantin Boroianu are 63 de ani și este un cunoscut om de afaceri din Târgu-Neamţ şi preşedinte al Asociaţiei Crescătorilor de Animale „Aerodrom”. Acesta este actualmente administrator al unei societăţi în domeniul prefabricatelor din lemn. Constantin Boroianu a mai cochetat cu politica de două ori, când a candidat la funcţia de primar al oraşului Târgu-Neamţ, odată în anul 1996 împotriva fostului primar Constantin Florescu şi odată în anul 2000 împotriva altui fost primar, Decebal Arnăutu. (C.T. STURZU)

1 COMENTARIU

  1. PMP la tg neamt este vazut ca sarea-n ochi , ma rog daca mister boroianu vrea postul de primar e treaba lui , dar pacat ca nu-si vede de oile sale !!!

Comments are closed.