0:00

Vineri, 5 iunie, va fi organizată o competiţie caritabilă de fotbal, care vine în sprijinul Spitalului Târgu Neamţ. La acest turneu de fotbal, la care vor participa 26 de echipe din judeţul Neamţ şi nu numai, se va percepe o taxă de participare (150 lei de echipă), iar banii strânşi vor fi donaţi spitalului din oraş.

Târgu Neamţ: Competiţie caritabilă de fotbal în sprijinul spitalului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIniţiativa organizării acestui turneu de fotbal aparţine unor tineri din oraş, care împreună cu Cosmin Onea, Adelin Petrescu şi Andrei Isache, preşedintele clubului de fotbal Ozana s-au mobilizat exemplar.

Tot mâine, va avea loc şi deschiderea oficială a terenului sintetic şi cu nocturnă de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”. „Din echipa mea de joc va face parte şi domnul primar Daniel Harpa, cel care ne-a ajutat şi ne-a pus la dispoziţie tot ce am avut nevoie pentru a organiza acest turneu. Şi chiar dorim să-i mulţumim pe această cale!”, ne-a declarat Andrei Isache, preşedintele clubului de fotbal Ozana Târgu Neamţ.

Târgu Neamţ: Competiţie caritabilă de fotbal în sprijinul spitalului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDespre acest eveniment, primarul Daniel Harpa ne-a spus: „Este de apreciat iniţiativa acestor tineri şi de aceea i-am şi sprijinit în organizarea acestui turneu de fotbal. Mă bucur că simţul civic şi implicarea activă în bunul mers al comunităţii vin din partea tinerilor. Este un exemplu ce trebuie urmat şi de alţii. Îi felicit pe această cale!”

La turneu va fi prezent şi dr. Alexandru Pătraşcu, managerul spitalului, care nu ne-a putut confirma faptul că se va băga la un meci de fotbal: „Mă bucur să aud că au loc astfel de iniţiative şi de evenimente, care vin în sprijinul spitalului, şi până la urma urmei în sprijinul târgnemţenilor. O să fiu şi eu prezent, dar nu ştiu dacă voi juca. Voi vedea. Oricum, îi felicit pe aceşti tineri”.

Turneul se va desfăşura, începând cu ora 14:00, în două locaţii, pe noul teren sintetic de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, respectiv pe terenul sintetic de la şcoala din Humuleşti. (C.T. STURZU)

Articolul precedent5 iunie – Mesajul președintelui Asociației Învățătorilor Neamț
Articolul următorUn individ a fost dus în carantină pentru că a ieșit din izolare ca să facă scandal
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.