Un individ a fost dus în carantină pentru că a ieșit din izolare ca să facă scandal, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiA fost scandal aseară, 4 iunie, pe o stradă din cartierul Văleni, din Piatra-Neamț, unde niște bărbați de seamă din neamul Bozu au creat ”atmosferă”. Cea care a anunțat poliția a fost o femeie în vârstă de 41 de ani.

Ca reacție imediată, mai multe echipaje de poliție și jandarmi s-au deplasat la fața locului și au procedat la aplanarea cu operativitate a altercației”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Investigațiile au relevat faptul că, pe fondul consumului de alcool, un tânăr de 23 de ani, din Piatra Neamț, ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei, de 41 de ani, și a unui bărbat, de 36 de ani, din aceeași localitate. Ulterior, acesta ar fi distrus geamul de la locuința femeii”.

În scandal a intervenit, tot cu ”operativitate”, fratele tânărului de 23 de ani, care are 29 de ani și se afla în izolare la domiciliu. El a fost amendat pentru că a ieșit din izolare și condus la un centru de carantină.

Prin activitatea infracţională desfăşurată, tânărul de 23 de ani a tulburat ordinea şi liniștea publică, provocând indignarea persoanelor aflate în apropiere. În baza probatoriului administrat acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, a mai precizat agentul Dimitrie Mocanu.

Individul va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

C.M.

 

Articolul precedentTârgu Neamţ: Competiţie caritabilă de fotbal în sprijinul spitalului
Articolul următorEdiţia a XV-a a programului „MOL de promovare a talentelor”