pietricica turism

Cunoscutul artist Tudor Gheorghe este așteptat de târgnemțeni, miercuri 26 martie, de la ora 19, la Hotel „Ozana”, unde va susține un recital.

Spectacolul se numește „Lecția” și în cadrul lui vor fi dezbătute mai multe teme printre care: pledoarie pentru păstrarea curățenia limbii române, redescoperirea primelor manifestări literare prezentate cu umor, candoarea exprimării poetice a iubirii, romantice sau erotice, în cele mai frumoase poezii de dragoste. Toate cele 400 de bilete, la prețul de 50 de lei, puse la vânzare de către organizatori, au fost vândute la doar 10 zile după anunțul spectacolului, fapt ce a dus la suplimentarea a încă 100 de bilete a câte 15 lei destinate elevilor.

„Am mai suplimentat cu încă 100 de bilete pentru elevii premianți din liceele din oraș. Aceste bilete au fost oferite și elevilor care au o situație materială mai specială, dar și celor care fac parte din Cenaclul Mugur de fluier și celor din Ansamblul Ozana. Dintre aceste 100 de bilete, 50 de bilete au fost plătite de domnul primar Daniel Harpa fiind oferite gratuit la 50 de elevi pentru eforturile acestora de a promova cultura locală”, ne-a declarat Margareta Mihăilescu, directorul Casei Culturii „Ion Creangă”. Ea a asigurat pe toți cei care și-au luat bilete că vor fi așezați după numerotarea scaunelor, astfel încât să nu existe dezordine. (C.T.S.)