0:00

O tânără de 24 de ani, din localitatea Bicaz-Chei, s-a stins din viață fulgerător, seara (15 decembrie) trecută, motiv pentru care oamenii legii au deschis un dosar penal, pentru a stabili cauzele care au dus la producerea tragediei.

Pe 15 decembrie, în jurul orei 18:30, anchetatorii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost anunțați că într-un imobil din localitatea Gherman este o persoană inconștientă.

Tânără de 24 de ani moartă în condiții suspecte, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, stabilind că o tânără de 24 de ani, din Bicaz-Chei, ar fi început să manifeste dificultăți în respirație, în timpul servirii mesei. Echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare, dar din nefericire a fost declarat decesul“, a anunțat Poliția Neamț.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. (G.S.)

Articolul precedentDSV Neamț. Restricții și reguli în zona focarului de gripă aviară cu 28 lebede moarte
Articolul următorForțe proaspete la Poliția Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.