0:00

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț are, cu începere de la 15 decembrie, 31 de noi lucrători. Aceștia au fost recrutați în urma concursului de angajare din sursă externă.

Dacă e să ne raportăm la notele cu care tinerii au promovat, între 7,90 și 9,70, aceștia sunt cei mai buni dintre cei buni. Inițial s-au înscris în concurs 290 de persoane, iar până la proba scrisă au mai rămas 103  candidați.

Forțe proaspete la Poliția Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații“29 de colegi, agenți de poliție și două colege, dintre care un agent și un ofițer de poliție, vor  beneficia de sprijinul polițiștilor cu experiență, până la împlinirea stagiului  de tutelă de 6 luni în cazul agenților de poliție, respectiv un an, în cazul ofițerului de poliție. Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Neamț le urează succes în activitatea profesională“, anunță IPJ  Neamț.

În viitorul apropiat, proaspeții oameni ai legii vor participa la un curs de inițiere în carieră, la unul de centrele de pregătire ale Ministerului Afacerilor Interne. (G.S.)

Articolul precedentTânără de 24 de ani moartă în condiții suspecte
Articolul următorFestivalul “Micul Picasso“, la Biblioteca Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.