0:00

Nu mai puțin de 405 locuri de muncă la firme private din Neamț sunt vacante pentru angajare, pe final de an 2021. Oferte mai vechi și multe noi vin de la companii mari, care caută să-și completeze nevoia de meseriași greu de găsit: sudori, lăcătuși mecanici, lucrători la mașini unelte cu comandă numerică în industria lemnului, strungari sau zidari.

În zona Piatra-Neamț sunt, în continuare, cele mai multe joburi disponibile. Cele 172 de posturi sunt în domenii diverse: comerț, patiserie-cofetărie, mecanic, poștă, croitorie-confecții.

Pentru cei care vor să se angajeze în zona Roman, sunt 46 de joburi pentru necalificați, cele mai multe în agricultură (20) și în industria ceramicii (20). Sunt disponibile 164 de locuri de muncă la firmele din zonă.

Câteva posturi de ingineri sunt vacante la trei firme din orașul Târgu Neamț. Este vorba de inginer constructor, inginer industrializarea lemnului, inginer mecanic și postul de inginer șef. Sunt și firme care au nevoie de muncitorii calificați ca sudori argon, confecționer structuri metalice, în confecții, construcții sau tâmplari. Oferta zonei are 69 de joburi.

Informații despre firmele care angajează pot fi obținute la numărul de telefon 0233.237780 al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă și Șomaj Neamț.

C.I.

Articolul precedentAlți 10 nemțeni cu Covid au murit. Care este ritmul vaccinării
Articolul următorActualizare: VIDEO – Târgu Neamț: Percheziții cu mascații la 5 tineri, reținuți pentru incendiere

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.