0:00

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ (Liga a V-a) a reuşit, joi, 2 martie, să învingă lidera la zi a Ligii a IV-a, Bradul Borca, la un scor absolut surprinzător: 8-1 (6-1). Cu toate acestea, antrenorul pietrenilor, Toader Șteț, a vorbit în termeni mai puțin laudativi de unii dintre jucătorii săi.

SURPRINZĂTOR CSM Ceahlăul Piatra Neamţ – Bradul Borca 8-1 (6-1)!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Când nu-ți pui calitatea personală în interesul echipei este deranjant. Când e de pasat să pasese, când e de driblat să dribleze, dar în momentul când ai o cursivitate de 5, 6 pase și încerci să stopezi acea fluență cu un dribling inutil, nu-mi place. Asta voi încerca în jocurile pe care le mai avem să remediem aceste chestiuni. Per ansamblu a fost un joc de pregătire în care am văzut unele îmbunătățiri față de meciurile precedente, dar și o serie de aspecte negative. De scor sunt mulțumit, dar mai sunt destul de multe de pus la punct”, a precizat Toader Şteţ.

Lupei a marcat 4 goluri în poarta echipei Bradul Borca, Zaharia (2), Pintilie (1) și Robert Vasile (1).

Antrenorii Șteț, Avădanei, Chertic și Anton au început partida cu Chelaru în poartă și jucătorii de câmp: Albu, Rotaru, Smău, Catrinoi, Robert Vasile, Pintilie, Barb-Copoț, Mateiciuc, Apostol și Lupei. În partea a doua au intrat și ceilalți componenți ai echipei pietrene, mai puțin portarul Cotuna.

Duminică, 5 martie, de la ora 11:00, fotbaliștii de la CSM Ceahlăul își vor măsura forțele, la Piatra Neamț, cu Cimentul Bicaz, iar de Ziua Femeii vor juca, în deplasare, la Petrolul Moinești. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentPrimarul Lucian Micu: ”PSD Neamț demonstrează că nu-i pasă de Roman și de romașcani”
Articolul următorFuncţionari acuzaţi de incompatibilitate la Dragomireşti şi Deleni
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.