Câte 32.000 de euro pentru finanțarea a 43 de planuri de afaceri. 36 de luni și o valoare totală de 10.389.546,37 lei. Este proiectul SUCCES+, derulat de Camera de Comerț și Industrie Neamț, în parteneriat cu Innova Project Consulting, și finanțat prin POCU 2014-2020, axa corespunzătoare obiectivului ”Locuri de muncă pentru toţi”, având drept țintă susţinerea întreprinderilor cu profil non agricol din zona urbană și, implicit, locuri de muncă mai multe.

Proiectul se va derula pe parcursul următorilor trei ani în întreaga regiune nord-est, iar cele 43 de planuri de afaceri care vor fi susținute cu câte 32.000 de euro fiecare vor fi selectate printr-un concurs etapizat, în acest an.

Mihai Apopii, președintele CCI Neamț, a explicat că proiectul este, într-un fel, continuarea firească a celui derulat în 2015, în ideea că ”antreprenoriatul pentru tineri este deosebit de important”. ”Proiectul pe care l-am desfăşurat în regiunea Nord-Est şi Centru s-a încheiat cu un succes, aşa cum este şi denumirea lui. Sunt firme care funcţionează foarte bine acum, sunt antreprenori tineri care s-au integrat foarte bine pe piaţa afacerilor, iar asta constituie pentru noi un motiv să obţinem un nou proiect SUCCES+, pe care vrem să-l implementăm în regiunea Nord Est de această dată. Este vorba de 43 de start-up-uri, care îşi doresc să intre în piaţa afacerilor. Noi credem că şi SUCCES+ va fi un proiect care va aduce rezultate deosebite”, a declarat Mihai Apopii.

Lansarea proiectului o puteți vedea integral aici. (E.C.)

Articolul precedentA împușcat o căprioară, dar a rămas fără mașina cu care o transporta
Articolul următorÎntâlnire a Asociaţiei Administratorilor Publici la Târgu-Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.