Joi, 8 februarie, Marian Florea, preşedintele Asociaţiei Administratorilor Publici din România a organizat o întâlnire cu colegii săi din judeţul Neamţ la Primăria Târgu-Neamţ. Gazdele întâlnirii a fost city-managerul Geanina Fedeleş şi viceprimarul Vasile Apopei. Printre administratorii publici din judeţ prezenţi la întâlnire a fost şi Bogdan Puşcaşu, de la Piatra-Neamţ.

Întâlnire a Asociaţiei Administratorilor Publici la Târgu-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La această întâlnire s-a discutat despre obiectivele asociaţiei pe anul 2018, consolidarea statutului administratorului public la nivel naţional, situaţia administratorilor publici la nivelul judeţului. Domnul Marian Florea, preşedintele Asociaţiei Administratorilor Publici din România a prezentat şi proiectele asociaţiei din ultimul an. Am fost onoraţi că Târgu-Neamţ a fost ales pentru această întâlnire a asociaţiei. Domnul Florea va avea în zilele următoare şi alte întâlniri cu colegi din mai multe judeţe din Moldova”, ne-a spus Geanina Fedeleş, administratorul public al oraşului Târgu-Neamţ.

Întâlnire a Asociaţiei Administratorilor Publici la Târgu-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Mă bucur că domnul Marian Florea, preşedintele Asociaţiei Administratorilor Publici din România, a ales oraşul nostru pentru această întâlnire. Le urez mult succes în continuare tuturor administratorilor publici din judeţul Neamţ, în special doamnei Geanina Fedeleş, în care am mare încredere. Va avea în mine un sprijin permanent în toate proiectele ce vin în sprijinul comunităţii târgnemţene”, a precizat şi primarul Daniel Harpa. (C.T. STURZU)

Articolul precedentSUCCES+ ”O nouă șansă pentru succes în afaceri”
Articolul următorAmbulanța chemată la Centrul „Elena Doamna”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.