Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Dobreni, a fost prins în flagrant, în ziua de 8 februarie, în timp ce transporta o căprioară împușcată, cu autoutilitara sa, marca Dacia.

A împușcat o căprioară, dar a rămas fără mașina cu care o transporta, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Vânatul, armele, muniţia, dar şi autovehiculul, toate folosite la braconaj, au fost indisponibilizate în vederea confiscării. Poliţiştii au acţionat în baza unui plan de acţiune, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de braconaj cinegetic. Astfel, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Gîrcina au oprit în trafic pe DJ 155G, în comuna Bodeşti, o autoutilitară condusă de un bărbat de 50 de ani, din Dobreni. În interiorul autoutilitarei, poliţiştii au găsit un exemplar împuşcat din specia cervide, femelă, fără a avea aplicat crotal, o armă de vânătoare, precum şi un număr de 4 cartuşe de vânătoare”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Poliţiştii de la Serviciul Arme Explozivi Substanțe Periculoase, care au participat și ei la acțiune, au dispus ridicarea, în vederea continuării cercetărilor, a altor două arme de vânătoare aparţinând bărbatului. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru braconaj cinegetic şi uz de armă letală fără drept. (C.M.)

Articolul precedentMai vine trenul la Târgu-Neamţ?
Articolul următorSUCCES+ ”O nouă șansă pentru succes în afaceri”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.