0:00

Subprefectul de Neamț – executat, evacuat și cu banii luați, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDosarul 4805/279/2016, înregistrat la Judecătoria Piatra Neamț pe 26 mai 2016, a ajuns pe 8 noiembrie, la final. Sub numărul dosarului, care nu spune nimic decât, poate, grefierilor, se află, însă, o poveste ca multe altele la Piatra Neamț. Personaj în rol principal de pârât se regăsește dl. Iulian Jugan, actualul subprefect de Neamț, la vremea ”comiterii faptelor” simplu director al Cancelariei prefectului Vlad Angheluță, de unde avea să se avânte spre rangul de secretar de stat la Ministerul Mediului. În rol de reclamant, regăsim Municipiul Piatra Neamț, prin societatea care-i administrează locuințele, respectiv Locativ Serv SRL. Asta este introducerea.

Cuprinsul a fost făcut de instanță:

«Admite acţiunea formulată de reclamantul Municipiul Piatra Neamţ, reprezentat de primar, prin împuternicit S.C. Locativserv S.R.L., în contradictoriu cu pârâtul Jugan Iulian, având ca obiect pretenţii, reziliere şi evacuare.

Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 1637,83 lei, cu titlu de chirie şi penalităţi de întârziere aferente perioadei iunie 2015-mai 2016 (din care suma de 82,64 lei reprezintă penalităţi de întârziere), precum şi a sumei de 849,32 lei, cu titlu de cheltuieli de întreţinere şi penalităţi de întârziere aferente perioadei mai 2015-aprilie 2016 (din care suma de 483,61 lei reprezintă penalităţi de întârziere).

Dispune rezilierea contractului de închiriere nr. 4344/29.03.2016 încheiat între Municipiul Piatra Neamţ, reprezentat de S.C. Locativserv S.R.L. şi pârâtul Jugan Iulian.

Dispune evacuarea pârâtului din imobilul situat în municipiul Piatra Neamţ, str. Mihai Viteazu, bl. D05, et. 1, ap. 6, jud. Neamţ. Ia act de faptul că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu drept de apel la Tribunalul Neamţ în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Piatra Neamţ. Pronunţată în şedinţă publică azi, 08.11.2016».

În așteptarea unui eventual apel (nu, nu telefonic), nu putem decât să salutăm inițiativa și mobilizarea exemplară de care dă dovadă Primăria Piatra Neamț, sub conducerea lui Dragoș Chitic, în recuperarea datoriilor când e vorba de reprezentanți ai Guvernului în teritoriu. (D.O.)

Articolul precedentPARLAMENTARE 2016: Tragere la sorţi pentru operatorii de calculator
Articolul următorFără apă luni în Piatra Neamţ, Gârcina, Girov, Dochia şi Alexandru cel Bun
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.