0:00

PARLAMENTARE 2016: Tragere la sorţi pentru operatorii de calculator, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn jur de 1.000 de operatori de calculator și tot atâtea persoane care doresc să ocupe funcțiile de președinte și locțiitor ale secțiilor de votare s-au înscris până acum în județul Neamț pentru a participa la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

„Astăzi este tragerea la sorți pentru operatori de calculator, avem aproape o mie care sunt activi pentru că altfel s-au înscris mai mulți. Și pentru președinți și locțiitori este un număr generos însă el oscilează zilnic deoarece unii se înscriu, unii se retrag, unii se suspendă, dar per total stăm bine. Cei care nu au fost în trecut pe aceste funcții, dau un examen, cei care au mai fost s-au înscris pe bază de aviz. Cu15 zile înainte de alegeri are loc tragerea la sorți computerizată la BEJ pentru președinți și locțiitorii acestora”, a declarat Ovidiu Acristinei, de la AEP Neamț.

În Neamț, la alegerile parlamentare vor fi 486 de secții de votare. Președinții și locțiitori biroului electoral al secției de votare și operatorii de calculator primesc o indemnizație de 150 de lei pentru fiecare zi de activitate, dar nu mai mult de 5 zile. Cei care alcătuiesc personalul tehnic auxiliar vor fi retribuiți cu 65 de lei pentru fiecare zi de activitate, dar nu mai mult de 3 zile. Sumele se impozitează cu un procent de 16%. (Ana MOISE)

Articolul precedentAmbasadorul Sloveniei cu investiţii la Neamţ! Arsene şi Chitic zic că l-au convins!
Articolul următorSubprefectul de Neamț – executat, evacuat și cu banii luați
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.