0:00

Fără apă luni în Piatra Neamţ, Gârcina, Girov, Dochia şi Alexandru cel Bun, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO parte importantă din municipiul Piatra Neamţ, dar şi comunele Gârcina, Girov, Dochia şi Alexandru cel Bun rămân, luni, 14 noiembrie, fără apă potabilă.

Compania Județeană Apa Serv anunță că execută lucrări de înlocuire a unei vane de linie pe magistrala de aducțiune M2 din strada Cârloman. Sistarea apei potabile intră în vigoare de la ora 4:00 noaptea.

Sunt vizate zonele: „în municipiul Piatra Neamț de la intrarea dinspre Bicaz până la pârâul Cuiejdi (pod Spital și pod Piață) inclusiv în cartierul Dărmănești și strada Orhei; în comunele Gârcina, Girov și Dochia;  în comuna Alexandru cel Bun, numai zona cuprinsă între strada Profesorilor și intrarea în municipiul Piatra Neamț dinspre Bicaz”, precizează Apa Serv.

„Nu vor fi afectate: Spitalul Județean și nici zona aval de la pârâul Cuiejdi de la pod Spital, pod Piață, până la Zănești, inclusiv”, mai anunţă furnizorul de apă.

Furnizarea apei potabile se va relua, cu presiune scăzută, tot pe 14 noiembrie, la ora 20:00, urmând ca echilibrarea rețelelor și furnizarea în condiții optime de presiune și debit să se încheie pe 15 noiembrie, la ora 24:00.

Ca de fiecare dată, politicoşi cei de la Apa Serv: „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim tuturor beneficiarilor noștri pentru înțelegere”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentSubprefectul de Neamț – executat, evacuat și cu banii luați
Articolul următorNemţean cu puşca… după dulap
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.